Capresse entsalada

Zenbatentzat: 2 pertsonentzat

Denbora: 10-15 minutu

Osagaiak:

  • Tomtea: 2,5 unitate
  • Oliba olioa: 2 koilarakada
  • Gatza: 1/4 koilarakada
  • Azukre pikortsua: 1/2 koilarakada
  • Ozpin balsamikoa: 1 koilarakada
  • Piperra: 1 imurtxi
  • Mozzarela gazta: 225g
  • Albahaka: 1/2 mug


Prestakuntza:

1. Tomate txerriak baditugu, ondo garbitu eta erditik moztu. Tomate handiak baditugu, ordea, laurdenetan edo xerretan moztu.

2. Plater batean jarri eta gustura ondu, oliba olioa eta gatza botaz.

3. Mozzarela ondo xukatu eta xerratan moztu.

4. Olio piskat gehio bota.

5. Azkenik, platera albahaka hosto batzuekin apaindu.