Entsalada Mixtoa

Zenbatentzat: 4 pertsonentzat

Denbora: Ordu erdi

Osagaiak

  • Tipula: 80 g
  • Arrautzak: 2
  • Patata: 200 g
  • Azenarioak: 100 g
  • Hegaluzea oliotan, zatiak: 200 g
  • Kolorezko cherry-tomatea: 200 g
  • Askotariko letxugak: 167 g
  • Aceituna kalamata entera: 100 g
  • Zainzuri-muturrak, potoa: 133 g
  • Batavia letxuga: 167 g

Prestakuntza

1-Moztu kipula juliana finean.

2-Egosi arrautzak, zuritu eta moztu sei zatitan edo xaflatan.

3-Egosi patata azalarekin, zuritu eta moztu xaflatan.

4-Zuritu azenarioa eta birrindu.

5-Erdibitu tomatetxoak.

6-Xukatu hegaluze-puskak, zainzuriak eta olibak.

7-Moztu kipula juliana finean.

8-Egosi arrautzak, zuritu eta moztu sei zatitan edo xaflatan.

9-Egosi patata azalarekin, zuritu eta moztu xaflatan.

10-Zuritu azenarioa eta birrindu.

11-Erdibitu tomatetxoak.

12-Xukatu hegaluze-puskak, zainzuriak eta olibak.